Welke loterij is beter de Euromillions of Eurojackpot?

Eurojackpot versus EuroMillions – welke is aantrekkelijker? Het spelen van toploterijen biedt een geweldige ervaring. Als je moet kiezen tussen twee toonaangevende loterijen, sta je voor een hele klus, maar je moet het toch doen.

Wij zijn gespecialiseerd in Eurojackpot en EuroMillions en helpen u erachter te komen welke van de twee het beste bij u past. Natuurlijk zullen onze aanbevelingen alleen gebaseerd zijn op de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een lot, waarop u uw beslissing neemt.

Is Eurojackpot hetzelfde als EuroMillions?

Nee, de vraag is een beetje dubbelzinnig omdat de twee loterijen in sommige opzichten identiek zijn, maar ook andere verschillen hebben. Het zijn wel beide euroloterijen met met hun eigen identiteit en regels

Qua populariteit zijn de twee loterijen hetzelfde. Het tijdschema van de loterij is hetzelfde – u kunt Eurojackpot en EuroMillions twee keer per week spelen: elke dinsdag en vrijdag. Dat betekent dat u uw winnende Eurojackpot-nummers tot dinsdag of vrijdag vasthoudt om te zien of u heeft gewonnen.

De focus van deze beoordeling zal echter liggen op de onderscheidende factoren, die u kunnen helpen beslissen welke u wilt spelen als u er een moet kiezen.

De onderscheidende factoren tussen Eurojackpot en EuroMillions
Hieronder staan ​​de vergelijkende parameters die u kunnen helpen de verschillen tussen deze twee toonaangevende loterijen te begrijpen.

Verschil Eurojackpot en Euromillions cijfers kiezen

Dit verwijst naar de regels die worden gebruikt bij het kiezen van nummers en hoe te winnen. Eurojackpot: Als u de jackpot speelt, kiest u 5 nummers uit een pool van 50 nummers en voegt u vervolgens nog 2 nummers toe uit een pool van 10 nummers. EuroMillions: Bij het spelen van de jackpot moet u 5 nummers uit een pool van 50 nummers matchen en 2 extra nummers uit een pool van 12 nummers toevoegen. Eurojackpot: De minimale jackpotprijs bij het spelen van de Eurojackpot-loterij is € 10.000.000. Jackpots kunnen oplopen tot € 120.000.000. EuroMillions: De minimale jackpotprijs is hier € 17.000.000. Als er geen winnaar is, wordt de jackpotprijs opgerold tot een maximum van € 240.000.000. Op basis van de jackpotprijs lijkt EuroMillions de aantrekkelijkere loterij.

Het verschil tussen de twee loterijen zijn de twee extra nummers, waarbij Eurojackpot een kleinere pool heeft (1-10) en EuroMillions een iets grotere pool (1-12).

wat verschilt de jackpot van elkaar?

Dit is het minimale bedrag waarmee je de jackpot kunt winnen. Als er in beide loterijen geen winnaar is bij de wekelijkse trekking, wordt de jackpot doorgeschoven.
Eurojackpot: De minimale jackpotprijs bij het spelen van de Eurojackpot-loterij is € 10.000.000. Jackpots kunnen oplopen tot € 120.000.000.
EuroMillions: De minimale jackpotprijs is hier € 17.000.000. Als er geen winnaar is, wordt de jackpotprijs opgerold tot een maximum van € 240.000.000.
Op basis van de jackpotprijs lijkt EuroMillions de aantrekkelijkere loterij. Je kunt altijd de laatste lottonummers bekijken om te zien of je de laatste jackpot hebt gewonnen.

Dit zijn in het kort de verschillende winstniveaus of prijsopties. Eurojackpot: Het heeft 12 prijsklassen, wat betekent dat u naast de jackpotprijs nog 11 andere prijzen kunt winnen. EuroMillions: Het biedt 13 prijsopties, wat betekent dat u naast de jackpotprijs nog 12 andere prijzen kunt winnen. U wilt de live trekkingen volgen en de laatste resultaten van de EuroMillions-trekkingen bekijken om te zien of u prijzen hebt gewonnen, of u kunt de trekkingsresultaten bekijken.

Hoewel beide loterijen hun voor- en nadelen hebben, zijn ze nog steeds populair onder spelers vanwege hun grote jackpots en beschikbaarheid buiten bureaus. Iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan deze loterijen, zou kunnen overwegen om zich online te registreren of een bureau te bezoeken, zodat ze winnende loten kunnen kopen

Scroll naar boven